About us

Uw ontwerp is veilig in onze handen

Verkouw Trimmings & Labelling is een betrouwbare partner wanneer u als modemerk op zoek bent naar een leverancier voor uw labels en hangtags. Wij werken samen met vaste leveranciers waardoor u gewaarborgd bent van een constante kwaliteit. Uw met zorg ontworpen logo is bij ons in goede handen. Onze designafdeling maakt voor u een ontwerp op papier en vooruitlopend op de productie volgt een binnen afzienbare tijd een sample ter goedkeuring.

Service staat bij ons voorop!

Oplossingen op maat

Uw opdracht nemen wij al in behandeling vanaf 1.000 stuks per item. Ook voor grotere aantallen bieden wij u een commerciële prijs. Lage of hoge aantallen, de kwaliteit is altijd conform want wij weten hoe belangrijk dat voor u is. Wij produceren in diverse materialen zoals satijn weving, katoenweving en polyesterweving, leer, alcantara, velours, ribsband, keperband etc.

Ook als u het beheren van uw voorraad labels wilt uitbesteden, bieden wij u deze mogelijkheid. De standaard wordt in overleg bepaald en op afroep worden de artikelen aan u uitgeleverd.

Onder de indruk van uw cadeau!

Ook voor uw (satijn)lint met uw logo bedrukt bent u aan het juiste adres. Uw firmanaam en/of logo kan op diverse manieren worden bedrukt op satijnlint. Uw product straalt luxe uit en de klant zal onder de indruk zijn van het cadeau. Zo kunt u reclame maken op hoog niveau. Voor het lint hanteren wij een minimum afname van 3.000 meter per design/per kleur. Voor de kleuren en breedtes verwijzen wij u naar de kleurenkaarten.

Wilt u offerte ontvangen? Uiteraard denken wij met u mee en zullen na een eventueel persoonlijk bezoek een gedetailleerde prijsopgave uitbrengen.

 

De oprichter

Stefan Verkouw heeft jarenlange ervaring met het leveren van deze producten. Zijn bedrijf levert sinds 2003 labels, hangtags en lint aan gerenommeerde modemerken. Bij de grotere bedrijven heeft hij interne opleidingen mogen volgen om de standaarden te kunnen handhaven en aan de gestelde voorwaarden te kunnen voldoen. Visie, service, kwaliteit en persoonlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ons bedrijf heeft een kantoor in Heemstede waar u altijd welkom bent voor een oriënterend gesprek. Als u de voorkeur geeft aan bezoek aan huis is dat ook altijd mogelijk, uiteraard geheel vrijblijvend.

Stefan Verkouw